Kort fortaltKort fortalt

Proffesional videoproduktion siden 2016

TAPEMEDIA så lyset for første gang i 2016 og er stiftet af Martin Thøgersen.

Vi er beliggende centralt på Sjælland i Slagelse, men producerer for kunder i både ind- og udland. Vi leverer på fuldt ud professionelt udstyr til alle slags opgaver og kan producere video i op til 4K opløsning, og i alle valgfrie formater.

Hos TAPEMEDIA er vi med dig i hele processen, lige fra brainstorming og storyboard til det færdige produkt med dit personlige aftryk.

Derudover tilbyder vi alt i videoproduktion, herunder e-learning, SoMe video, produktpræsentation, dokumentar, reportage og reklamevideo.

Desuden kan TAPEMEDIA tilbyde droneoptagelser med en uddannet og erfaren dronepilot, der må optage både i land- og byzoner.

Sagt på en anden måde, hvad end dit behov for videoproduktion er, så kan TAPEMEDIA levere det.

Martin ThøgersenMartin Thøgersen

Business manager

Da jeg som 13-årig fik et videokamera i hånden og skulle interviewe Line Baun Danielsen og John Hahn Petersen om, hvordan det er at være kendt, så blev der tændt en ild indeni mig – og den har været i lys lue lige siden.

Jeg brænder for al videoproduktion og er uddannet fra TV- og filmskolen i Århus i 2001. Jeg har siden hen været tilknyttet blandt andet Nordisk film & TV2 Østjylland.

Udover at have været på broadcast stationerne i Danmark var jeg fra 2012- 2016 tilknyttet FULLRATE, hvor jeg producerede forskelligt video content og derfra besluttede jeg mig for at brede det ud og startede TAPEMEDIA.

Siden da har jeg beskæftiget mig med alt fra nyhedsproduktioner, reklamer, content til sociale medier, live broadcasting, coperate videos og en masse andet.

Udover videoproduktion er jeg også uddannet dronepilot, og kan såvel løse opgaver med video fra luften både i by- og landmæssige områder.

Danni AASLEVDanni AASLEV

Freelance fotograf

Min interesse for at optage video, startede tilbage omkring 2008/2009, hvor min daværende kammerat Troels havde sit kamera med, hver gang vi var til sport. Jeg blev hurtigt fanget af det og efter jeg købte mit første kamera, har det taget fart og eskaleret gevaldigt.

Jeg er en kæmpe nørd til udstyr.. Jeg lærer meget hurtigt hvad udstyr kan og hvordan det bruges, hvilket er en stor fordel, når man bliver udstillet for nye udfordringer/anderledes videoer-vinkler – oftest er det ikke noget jeg har prøvet før, men hvis jeg kan visualisere mig til målet, så skal jeg nok nå dertil. -“Hvis jeg ikke kan i forvejen, så lærer jeg det undervejs”.